sobota 10. srpna 2013

Tvrdě dřu, ať můžu utrácet!

Ano, po několika měsíčním hledání se mi podařilo najít brigádu. A vlastně ani nevím, jestli je to dobře ;D.. Co si budeme povídat - práce v tzv. fabrice u pásu není zrovna nejlepší, navíc ty některý protivný báby, který si na Vás řeší své komplexy.. no nic moc ;D ale co - peníze jsou potřeba.

Po prázdninách budu mít s milým výročí, pak hned bude několik narozenin a máme tu Vánoce. Když k tomu započtu svoje touhy při pohledu na každý pátý předmět na ebay - jo, peněz budu potřebovat mraky! :(:D

Mám toho vyhlídnutého spousty - "potřebuji" si objednat nějaký stojan na bižuterii - jednak na náušnice, jednak na řetízky a náramky. Dále, tentokrát bez uvozovek, POTŘEBUJI nějakou pěknou velkou kabelku, kam nacpu hodně věcí, když bude potřeba. No a pak už s uvozovkami ;D "potřebuji" košili, mikinu, svetry a tak dáále ;D

A na co mé oko modravé čeká, až se objeví ve schránce a budu se moci s Vámi podělit s dojmy?



1. Kytka do vlasů nebo kamkoli jinam :)

 2. Washi tape:))
3. Překrásné, okouzlující náušnice (alespoň pro mě:D)

4. Druhé překrásné okouzlující náušnice :D Tady se zdají menší, ale na fotce, kde je má slečna v uších jsou poměrně veliké :)


5. Dlouhý řetízek s přívěsky - to srdíčko má uvnitř vzor páva - takže se mi to skvěle bude hodit již k minule zmíněným pavím náušnicím :)

6. A nakonec obyčejný "zlatý" náramek, který motivem k mému zamilovanému stavu suprově odpovídá:)


Takže se těšte na recenze a odkazy, kde tuhle bižuterii zakoupit! :) Mějte se a smějte se. Veronika :)


Žádné komentáře:

Okomentovat